Joke Zwaal
Joke Zwaal
Geplaatst op 17 maart 2020 in Nieuws

De wereld is in de greep van het coronavirus. 
Wat betekent dat voor PassworD en dus voor uw vertalingen?

Om te beginnen houden wij ons natuurlijk aan de richtlijnen van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

We werken allemaal zoveel mogelijk thuis, iets wat goed te doen is met een digitaal product zoals dat van ons. En op kantoor houden we voldoende afstand tot elkaar. Ook stellen we bezoekjes even uit, zowel van anderen als van onszelf. We kunnen immers prima zaken bespreken via telefoon of e-mail.

Ons werk ligt ook bepaald niet stil. We zijn normaal bereikbaar om te helpen met vertalingen. Mogelijk zijn de lijnen iets langer en hebben we iets meer tijd nodig, maar verder is het business as usual.

Bel of mail ons dus gerust. Er is altijd iemand om de telefoon op te nemen en collega’s te wijzen op mails die binnenkomen op info@password.nl. Mocht de telefoon toch onverwacht lang blijven rinkelen, terwijl u ons dringend nodig hebt, bel dan 06 5114 5844. Dat is het mobiele nummer van Joke Zwaal.

Er is helaas ook een andere kant aan het verhaal…
PassworD heeft veel contacten in allerlei landen over de hele wereld. In Spanje en Italië bijvoorbeeld. Soms bereiken ons uit die landen schrijnende verhalen waar we behoorlijk stil van worden.

We willen dan ook nadrukkelijk zeggen dat we meeleven met iedereen die hierdoor getroffen wordt, waar dan ook en op welke wijze dan ook. We wensen hen veel sterkte.

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.

Het team van PassworD

Gerelateerde artikelen

Trots op de bus van de Twijn

De Twijn is een bijzondere school in Zwolle. Niet alleen omdat leerlingen van 4 tot 20 jaar vanuit de hele regio rond Zwolle hier specialistisch onderwijs krijgen. Maar ook omdat ik zelden een team heb meegemaakt dat zo bevlogen is en zo betrokken. De kinderen zijn hun alles en daar doen ze allemachtig veel voor. […]

Lees artikel
PassworD sponsort de Twijn

 

CLIPS

De nieuwsbrief van PASSWORD

  • antwoorden op veelgestelde vragen
  • interessante ontwikkelingen
  • handige tips
  • en nog veel meer!

Ja, ik wil graag CLIPS ontvangen!