dieren

PassworD, de dierenvriend bij uitstek

Huisdieren, vee in de landbouw, dierengezondheid, vlooienbanden, weideafrastering, bestrijdingsprogramma’s voor dierenziektes en monitoring van dierpopulaties. Wij hebben in twintig jaar al veel teksten voorbij zien komen. Als jouw bedrijf werkt met dieren of werkzaam is in de dierensector, zijn wij jouw ideale partner. Dankzij een aantal grote klanten in de sector dieren hebben wij veel kennis over de specifieke termen en begrippen in dit werkveld. Bij twijfel ben jij onze belangrijkste vraagbaak. Want samen komen we tot de beste vertaling.

Voor ieder werkveld een specialist

Een vertaler moet feeling hebben met jouw bedrijf. Het is dus belangrijk dat er een select groepje vertalers aan jouw opdrachten werkt. Steeds dezelfde vertalers die langzaam maar zeker expert worden op jouw vakgebied. Zo gaat een vertaler steeds meer met je meedenken en bouw je een band met elkaar op. Dat is de persoonlijke aandacht die iedere klant bij ons verdient.

Interne controle

Jouw vertaling wordt altijd intern door een van onze revisors gecontroleerd. Wij letten daarbij scherp op het juiste gebruik van bedrijfsspecifieke termen, merk- en productnamen en vaktaal, zodat al jouw vertalingen consequent op dezelfde wijze vertaald worden. Geen gesleutel aan vaststaande termen, maar een muurvast kader waarin je zeker bent van consistentie in al jouw teksten.

klanten

Voer voor paarden (7) – de oplossing
Voer voor paarden (7) – de oplossing
Voer voor paarden (7) – de oplossing

Blogs

Voer voor paarden (7) – de oplossing

Ik had het beloofd en ik hou ervan mijn belofte na te komen. Bij deze dus de oplossing van de cryptogrammen van 8 februari. De gok van een detective (9) Bij deze opgave is het belangrijk om te weten dat gok een ander woord is voor neus. Als je dat eenmaal weet, is de opgave […]

Lees artikel

Voer voor paarden (7)

Sorry voor deze cryptische titel. Deze blog heeft namelijk niets met paarden en voer te maken maar alles met mijzelf.  Ik zal het maar eerlijk toegeven… ik ben nogal verslaafd aan cryptogrammen. Bij mij thuis liggen de boekjes her en der verspreid. Er ligt er een op tafel, naast mijn bed, op de wc. Soms zelfs twee […]

Lees artikel

 

CLIPS

De nieuwsbrief van PASSWORD

  • antwoorden op veelgestelde vragen
  • interessante ontwikkelingen
  • handige tips
  • en nog veel meer!

Ja, ik wil graag CLIPS ontvangen!