Missie en visie van Password

Onze visie

Door goede communicatie behaal je eerder succes, worden problemen voorkomen en ontstaan mooie relaties. Dat draagt bij aan het welzijn en de welvaart van de wereld. Die communicatie vindt vooral plaats via gesproken en geschreven taal.

Binnen de massa aan informatie elke dag die op ons afkomt, moet je alle zeilen bijzetten om je boodschap over het voetlicht te krijgen. Dan moet je tekst duidelijk, correct en overtuigend zijn. Niet alleen in Nederland, maar ook over de grens.

Het is dus niet te veel gezegd als we stellen dat communicatie de hele wereld bij elkaar houdt. Daarom moet een tekst goed zijn in elke taal.

Onze missie

PassworD ondersteunt klanten bij het vormgeven van hun internationale communicatie zodat deze waarde toevoegt aan de kwaliteit van hun producten of diensten.

We helpen bedrijven en organisaties hun boodschap in het buitenland zo over te brengen dat zij daarmee het doel behalen wat zij voor ogen hadden én een blijvend positieve indruk achterlaten. Daarbij leggen we de nadruk op kwaliteit en creativiteit.

PassworD hecht bijzonder grote waarde aan goede relaties. Met onze klanten, maar ook onze eigen medewerkers, onze externe vertalers en andere leveranciers. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de meeste waarde toevoegt aan onze vertalingen. Waarde voor de klant.

  • "Wat een geweldige service en betrokkenheid! Dit bureau weet wat vertalen is."
  • "De hoge kwaliteit, superduidelijke communicatie en flexibele houding maken van elk project, hoe strak of ad-hoc gepland ook, een succes."
  • "Ik krijg complimenten voor vertaalwerk en de kwaliteit!"
  • "Hulde voor het meedenken! Je hebt helemaal gelijk. Ik pas de tekst aan :-)"