Arcadis

Wat een geweldige service en betrokkenheid! Dit bureau weet wat vertalen is.

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Het bedrijf heeft grondige kennis van de marktsectoren waarin het actief is. Tot de activiteiten behoren ontwerp, consultancy, engineering en project- en managementdiensten.

Er gaat heel wat werk aan de werkelijke start van een project vooraf: onderzoeken, visies, rapportages, overleggen, plannen, begrotingen … Omdat er vaak buitenlandse partijen betrokken zijn bij de projecten, moet hiervan veel naar het Engels vertaald worden. Vaak zijn de teksten heel vakspecifiek en dat vraagt om intensief overleg. En laten we dat nou juist ontzettend leuk vinden, zo’n samenwerking!

PassworD is sinds 2015 preferred vertaalbureau voor Arcadis.

Naar de website van Arcadis

  • "Ik krijg complimenten voor het vertaalwerk en de kwaliteit!"
  • "De hoge kwaliteit, superduidelijke communicatie en flexibele houding maken van elk project, hoe strak of ad-hoc gepland ook, een succes."
  • "Dit bureau weet wat meedenken is! Ze hebben ons goed geholpen met pakkende en overtuigende teksten. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel. "
  • "Hulde voor het meedenken! Je hebt helemaal gelijk. Ik pas de tekst aan :-)"
  • "Wat een geweldige service en betrokkenheid! Dit bureau weet wat vertalen is."
  • "Als ik zeg dat ik volgende week vrijdag de vertaling graag ontvang, bellen zij op dat ze woensdag al kunnen leveren."