Robeco

Robeco is een internationale vermogensbeheerder met een breed aanbod aan actieve beleggingen, van aandelen tot obligaties. Onderzoek vormt de basis voor alles wat Robeco doet. Behoedzaam pioniert het bedrijf door het beleggingslandschap, als pure play Investment Engineers. Robeco heeft een beheerd vermogen van EUR 161 miljard (december 2017) en heeft 877 medewerkers in 15 kantoren wereldwijd.

Robeco is nou zo’n klant waar je ogen van gaan stralen. PassworD is al ruim tien jaar preferred supplier voor Robeco. Een intens goede samenwerking, de kans om veel toegevoegde waarde te leveren en mee te groeien met zo’n grote naam in vermogensbeheer. Mede dankzij Rabobank Nederland in 1990, IRIS in 1994 en Robeco in latere jaren kunnen wij ons financiële experts noemen op dit terrein.

PassworD is al ruim tien jaar preferred translation supplier voor Robeco voor alle talen, onder andere Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Engels en Nederlands.

Naar de website van Robeco

  • "Ik krijg complimenten voor het vertaalwerk en de kwaliteit!"
  • "De hoge kwaliteit, superduidelijke communicatie en flexibele houding maken van elk project, hoe strak of ad-hoc gepland ook, een succes."
  • "Wat een geweldige service en betrokkenheid! Dit bureau weet wat vertalen is."
  • "Dit bureau weet wat meedenken is! Ze hebben ons goed geholpen met pakkende en overtuigende teksten. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel. "
  • "Hulde voor het meedenken! Je hebt helemaal gelijk. Ik pas de tekst aan :-)"
  • "Als ik zeg dat ik volgende week vrijdag de vertaling graag ontvang, bellen zij op dat ze woensdag al kunnen leveren."