Teambuilding in de escape room

Geplaats op 3 februari 2019 in Blog

Als je ergens nieuw in een hecht team komt, is het altijd spannend of je er wel bij past. Ik werk nu een half jaar bij PassworD maar ik werd met open armen ontvangen en voelde ik me al gauw thuis.

Teamuitje

Na een tijdje bood ik aan om een teamuitje te organiseren. Het idee van een escape room was al eens genoemd, dus de keuze over hoe dat teamuitje eruit zou komen te zien was snel gemaakt. Zowat naast het station zit The Great Escape met een paar leuke escape rooms. Dat leek me wel wat. Ook goed voor de teambuilding. Ik boekte er twee met aansluitend een diner.

Natuurlijk keek iedereen er reikhalzend naar uit: het langverwachte PassworD-teamuitje!

Escape room

Op een mooie vrijdag deden we de kantoordeuren vroeg dicht en stapten we op de trein naar Zwolle. We splitsten ons op in twee teams. Het ene team moest zien te ontsnappen uit een The Prison Cell. Zij gingen geboeid en al de cel en kregen te maken met een superstrenge bewaker. Het was maar het beste om je gedeisd te houden. Het andere team moest een Lost Package opsporen in een oud postkantoor.

teamuitje PassworD

In het Lost Package-team zaten een aantal ervaren escape room-gangers, in het Prison Cell-team was het voor de meesten de eerste keer. Dat bleek ook uit de uitslag: Team Prison Cell kon helaas niet ontsnappen (ze zitten er nog, geloof ik… J), team Lost Package wist met nog vijf minuten over wel de eindstreep te bereiken. Maar wat een lol hebben we gehad met zijn allen! Dat is ook wel te zien aan de foto’s!

teamuitje PassworD

Verrassingsdiner

Ontsnappen maakt hongerig. Het was tijd om naar de Vlaamse Hoogmis op de Melkmarkt te gaan. We konden gelijk aanschuiven aan een verrassingsdiner met allerlei soorten gerechten. Het was heerlijk.

Kortom, een geslaagd teamuitje.

Gerelateerde artikelen

Minder goed bereikbaar op 31 januari

Op donderdag 31 januari 2019 kunnen we een van onze beloftes aan u niet waarmaken. U krijgt niet binnen een uur een reactie op uw mail. Op die dag komt Jeroen van Atricom namelijk onze nieuwe server installeren. Dat betekent dat bepaalde softwarepakketten soms een paar uur niet beschikbaar zijn. De mail bijvoorbeeld. En ons […]

Lees artikel
nieuwe server

Dit is wat voor mij!

Toen ik de vacature voor officemanager bij Password las, dacht ik: “Daar moet ik op solliciteren! Die functie is me op het lijf geschreven.” Dus heb ik snel een brief geschreven. Wat was ik blij toen ik werd uitgenodigd voor een gesprek. Op de ochtend van mijn sollicitatie stond ik op het punt om de […]

Lees artikel

Mijn eerste weken bij vertaalbureau PassworD

Tijdens mijn sollicitatiegesprek voelde ik mij direct op mijn gemak. De sfeer was ontspannen, luchtig en persoonlijk. Daarnaast had ik een positief gevoel over de werkzaamheden. Ik ging dan ook met een lach op mijn gezicht naar huis. Maar ik was ook gespannen … zal ik worden aangenomen? En ja, ik werd aangenomen! Inmiddels werk […]

Lees artikel
Eerste weken vertaalbureau PassworD

Vertalerspassie

Marjan Berk schrijft columns die ik soms lees omdat de titel me intrigeert. En waarschijnlijk ook omdat ik een zwak heb voor die bijzondere vrouw die op hoge leeftijd nog zo actief is. Haar columns worden gepubliceerd in het AD en dus ook in alle regionale bladen, want dat is één pot nat. Een van […]

Lees artikel