Joke Zwaal
Joke Zwaal
Geplaatst op 16 maart 2020 in Nieuws, Tekstschrijven

De Twijn is een bijzondere school in Zwolle.

Niet alleen omdat leerlingen van 4 tot 20 jaar vanuit de hele regio rond Zwolle hier specialistisch onderwijs krijgen. Maar ook omdat ik zelden een team heb meegemaakt dat zo bevlogen is en zo betrokken. De kinderen zijn hun alles en daar doen ze allemachtig veel voor. Daar gaat je hart gewoon sneller van kloppen.

En iedereen, werkelijk iedereeen, wakkert dat vuurtje elke dag aan, onder de bezielende leiding van een directeur met visie, Pieter Greidanus.

Al jaren zit ik elke maand met een werkgroep aan tafel die met niet aflatende creativiteit en inspiratie volop meedenkt over de toekomst van de school. Mijn rol is al die inspiratie in woorden te vatten en daar vervolgens een mooie vorm aan te geven. Als alles loopt volgens plan, komt het boek De Grondtoon dit voorjaar uit. Bepaald geen saai beleidsplan, maar een boek met een inhoud die je aan het denken zet. Een gezamenlijke inspanning met een prachtig resultaat.

Ik ben trots dat ik onderdeel van dat team mag zijn. Logisch dus dat ik ook trots ben op onze naam op de bus.

PassworD tekstschrijvers

Gerelateerde artikelen

Corona update

De wereld is in de greep van het coronavirus.  Wat betekent dat voor PassworD en dus voor uw vertalingen? Om te beginnen houden wij ons natuurlijk aan de richtlijnen van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We werken allemaal zoveel mogelijk thuis, iets wat goed te doen is met een digitaal […]

Lees artikel
coronavirus

 

CLIPS

De nieuwsbrief van PASSWORD

  • antwoorden op veelgestelde vragen
  • interessante ontwikkelingen
  • handige tips
  • en nog veel meer!

Ja, ik wil graag CLIPS ontvangen!