tuinbouw- en plantensector

PassworD groeit mee in het groen

Pluimhortensia’s (of: Hydrangea paniculata), buxus, rododendrons, kasklimaatregelingen, stekpluggen, nutriëntenverbruik of in-vitrocultuur. De tuinbouw- en plantensector kent voor ons weinig geheimen. Heb jij een tuincentrum, hoveniersbedrijf, kwekerij of tuinbouwbedrijf? Ben je producent van tuinbouwverwante artikelen of lever je diensten aan kwekerijen of bedrijven in de bosbouw? Wij vertalen iedere tekst van jou vol passie.

Al ruim twintig jaar is een groot deel van onze klanten afkomstig uit de tuinbouw- en plantensector. Onze vertalers en interne revisors hebben een schat aan ervaring in deze werkvelden. Maar jij bent en blijft de echte expert. In samenspraak met jou komen we tot de beste en meest aantrekkelijke vertaling.

Voor ieder werkveld een specialist

Een vertaler moet feeling hebben met jouw bedrijf. Het is dus belangrijk dat er een select groepje vertalers aan jouw opdrachten werkt. Steeds dezelfde vertalers die langzaam maar zeker expert worden op jouw vakgebied. Zo gaat een vertaler steeds meer met je meedenken en bouw je een band met elkaar op. Dat is de persoonlijke aandacht die iedere klant bij ons verdient.

Interne controle

Jouw vertaling wordt altijd intern door een van onze revisors gecontroleerd. Wij letten daarbij scherp op het juiste gebruik van bedrijfsspecifieke termen, merk- en productnamen en vaktaal, zodat al jouw vertalingen consequent op dezelfde wijze vertaald worden. Geen gesleutel aan vaststaande termen, maar een muurvast kader waarin je zeker bent van consistentie in al jouw teksten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

klanten

Vertalen is net (op)groeien
Vertalen is net (op)groeien
Vertalen is net (op)groeien
Vertalen is net (op)groeien

Blogs

Vertalen is net (op)groeien

Vertalen is net (op)groeien. Hoezo? Vraag je je misschien af. Wat is de parallel? Wie of wat moet groeien? En hoe? Kwaliteit moet groeien Als beginnende vertaler ben je misschien aardig overtuigd van je kwaliteiten. Je hebt allerlei taalstudies gevolgd en al verschillende teksten vertaald. Maar de beste vertalers zijn de specialisten die zijn gegroeid. […]

Lees artikel
vertalen is net (op)groeien

 

CLIPS

De nieuwsbrief van PASSWORD

  • antwoorden op veelgestelde vragen
  • interessante ontwikkelingen
  • handige tips
  • en nog veel meer!

Ja, ik wil graag CLIPS ontvangen!