Tuinbouw- en plantensector

PassworD groeit mee in het groen

Pluimhortensia’s (of: Hydrangea paniculata), buxus, rododendrons, kasklimaatregelingen, stekpluggen, nutriëntenverbruik of in-vitrocultuur. De tuinbouw- en plantensector kent voor ons weinig geheimen. Al ruim twintig jaar is een groot deel van onze klanten afkomstig uit de tuinbouw- en plantensector. We hebben onder meer vertaald voor  tuincentra, kwekerijen en bedrijven in de bosbouw. Of het nu gaat om een brochure, website of artikelinformatie, onze vertalers en interne revisors gaan er graag mee aan de slag.

Voor iedere tekst een specialist

Voor elke vertaling wordt een vertaler ingeschakeld met veel kennis van de sector. Het juiste gebruik van terminologie is vaak essentieel. Daarom wordt er gebruik gemaakt van diverse technische mogelijkheden zoals vertaaltools, dat is ondersteunende software voor de vertaler. Dit garandeert een consistente terminologie en levert vaak ook nog een kostenbesparing op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

klanten

Vertalen is net (op)groeien
Vertalen is net (op)groeien
Vertalen is net (op)groeien
Vertalen is net (op)groeien

Blogs

Vertalen is net (op)groeien

Vertalen is net (op)groeien. Hoezo? Vraag je je misschien af. Wat is de parallel? Wie of wat moet groeien? En hoe? Kwaliteit moet groeien Als beginnende vertaler ben je misschien aardig overtuigd van je kwaliteiten. Je hebt allerlei taalstudies gevolgd en al verschillende teksten vertaald. Maar de beste vertalers zijn de specialisten die zijn gegroeid. […]

Lees artikel
vertalen is net (op)groeien

 

CLIPS

De nieuwsbrief van PASSWORD

  • antwoorden op veelgestelde vragen
  • interessante ontwikkelingen
  • handige tips
  • en nog veel meer!

Ja, ik wil graag CLIPS ontvangen!