“…veel sneller dan de vlieg door de zetel van je broek vleugel het methode…”

Geplaats op 27 december 2011 in Blog, Websites

Om eerlijk te zijn, houden wij van mooie teksten. Lekker knisperig. Kort en krachtig. Teksten die uitnodigen tot lezen.
En wij houden ook van humor. Er wordt wat afgelachen op kantoor en onderweg.

Zo nu en dan word je aangenaam verrast door een mooie tekst. Zo een waarvan je wilde dat je hem zelf geschreven had. Om jaloers op te worden, zo pakkend.

Maar teksten kunnen ook op je lachspieren werken. Ik laat die lachbui heerlijk over me heen denderen. Tranen over mijn wangen. Collega’s komen dan om het hoekje van de deur kijken wat er aan de hand is. Ik ben niet kinderachtig. Ik deel alles met ze. Want lachen is gezond.

Laatst kwam ik weer zo’n tekst tegen. Overduidelijk een Engelse tekst die door een vertaalmachine was gehaald. De inhoud was onbegrijpelijk, maar ook vreselijk grappig.
Stiekem denk ik na het lezen van zo’n tekst: Gelukkig zijn er ook èchte vertalers.

“Ontwerp zelf een goede internet marketing gids. Dit brengt het geld in veel sneller dan de vlieg door de zetel van je broek vleugel het methode. Als u niet zeker weet hoe u uw gids opgezet, beginnen met een aantal google zoeken en vinden van een goede gids al geschreven.”

Lees het hele artikel eens op je gemak. En geniet. En als je tijd over hebt, klik dan ook eens op een paar van die verwijzingen rechts naast het artikel. Omdat lachen gezond is.

 

Gerelateerde artikelen

Teambuilding in de escape room

Als je ergens nieuw in een hecht team komt, is het altijd spannend of je er wel bij past. Ik werk nu een half jaar bij PassworD maar ik werd met open armen ontvangen en voelde ik me al gauw thuis. Teamuitje Na een tijdje bood ik aan om een teamuitje te organiseren. Het idee […]

Lees artikel
Escape Room Zwolle

Minder goed bereikbaar op 31 januari

Op donderdag 31 januari 2019 kunnen we een van onze beloftes aan u niet waarmaken. U krijgt niet binnen een uur een reactie op uw mail. Op die dag komt Jeroen van Atricom namelijk onze nieuwe server installeren. Dat betekent dat bepaalde softwarepakketten soms een paar uur niet beschikbaar zijn. De mail bijvoorbeeld. En ons […]

Lees artikel
nieuwe server

Dit is wat voor mij!

Toen ik de vacature voor officemanager bij Password las, dacht ik: “Daar moet ik op solliciteren! Die functie is me op het lijf geschreven.” Dus heb ik snel een brief geschreven. Wat was ik blij toen ik werd uitgenodigd voor een gesprek. Op de ochtend van mijn sollicitatie stond ik op het punt om de […]

Lees artikel

Mijn eerste weken bij vertaalbureau PassworD

Tijdens mijn sollicitatiegesprek voelde ik mij direct op mijn gemak. De sfeer was ontspannen, luchtig en persoonlijk. Daarnaast had ik een positief gevoel over de werkzaamheden. Ik ging dan ook met een lach op mijn gezicht naar huis. Maar ik was ook gespannen … zal ik worden aangenomen? En ja, ik werd aangenomen! Inmiddels werk […]

Lees artikel
Eerste weken vertaalbureau PassworD