Vertalen

Vertalen met vakkennis

Er wordt immens veel geschreven in de zakelijke wereld. Om op te vallen binnen die golf aan communicatie moeten bedrijven alle zeilen bijzetten. Bij activiteiten over de grens komt hier nog eens de drempel van de andere taal bij.

PassworD helpt bedrijven deze drempel te overwinnen. Door met hen samen te werken aan kwalitatief hoogwaardige teksten waar de kennis van specifieke vakgebieden van afdruipt.

bouw en logistiek

Bouwinspectierapporten, werkinstructies, veiligheidsvoorschriften, transportdocumenten, bouwbestekken, catalogi voor leveranciers van bouwmaterialen- en producten of aanbestedingen voor grote transportbedrijven. Al jaren vertalen wij voor de bouw- en de transportsector.

meer lezen

cultuur

meer lezen

dieren

Huisdieren, vee in de landbouw, dierengezondheid, vlooienbanden, weideafrastering, bestrijdingsprogramma’s voor dierenziektes en monitoring van dierpopulaties. Wij hebben in twintig jaar al veel teksten voorbij zien komen. Als jouw bedrijf werkt met dieren of werkzaam is in de dierensector, zijn wij jouw ideale partner.

meer lezen

financieel

Of het nu gaat om jaarverslagen, mutual funds, beleggingsanalyses, vastgoed, performance, rating of fiscale rapporten, wij streven altijd naar triple-A rated vertalingen. Jouw financiële tekst komt in handen van experts.

meer lezen

infrastructuur en milieu

Tekst voor bewegwijzering, verkeersborden, matrixborden, wij hebben ze allemaal voorbij zien komen. Maar ook scheepvaartberichten, hoogwatermeldingen, waterbodemsaneringen en milieueffectrapportages.

meer lezen

techniek

Warmteterugwinsystemen, combine harvester, gasturbines, laserprinters, poelieliften en lamineermachines. Het zijn enkele voorbeelden van onderwerpen die wij onder ogen hebben gehad. Ben jij op zoek naar een specialist in technische vertalingen? Wij hebben de ervaring en verdiepen ons iedere keer opnieuw in jouw werkveld.

meer lezen

tuinbouw en planten

Pluimhortensia’s (of: Hydrangea paniculata), buxus, rododendrons, kasklimaatregelingen, stekpluggen, nutriëntenverbruik of in-vitrocultuur. De planten- en tuinbouwsector kent voor ons weinig geheimen.

meer lezen

websites

Een website is het visitekaartje van je bedrijf. Ieder bedrijf is uniek en positioneert zich anders. De cultuur en de uitstraling van het bedrijf komen tot uiting in de teksten op je site. Extreem belangrijk dus dat die specifieke stijl en toon ook in de vertaling tot hun recht komen. Daarom doen wij eerst onderzoek naar jouw bedrijf, de manier van schrijven en wat je met de website wil uitstralen.

meer lezen

 

CLIPS

De nieuwsbrief van PASSWORD

  • antwoorden op veelgestelde vragen
  • interessante ontwikkelingen
  • handige tips
  • en nog veel meer!

Ja, ik wil graag CLIPS ontvangen!