Vertalen

Vertalen met vakkennis

Er wordt immens veel geschreven in de zakelijke wereld. Om op te vallen binnen die golf aan communicatie moeten bedrijven alle zeilen bijzetten. Bij activiteiten over de grens komt hier nog eens de drempel van de andere taal bij.

PassworD helpt bedrijven deze drempel te overwinnen. Door met hen samen te werken aan kwalitatief hoogwaardige teksten waar de kennis van specifieke vakgebieden van afdruipt.

Bouw en infrastructuur

In de bouwwereld werken engineers, bodemspecialisten, architecten, installateurs, ontwerpers, bouwvakkers en opzichters, en nog talloze andere specialisten. Het zegt iets over de veelzijdigheid van dit vakgebied. Van de eerste ontwerp-MER tot aan de oplevering en de nazorg, alles wordt tot in detail omschreven in PvE's en bestekken.

meer lezen

Financiële vertalingen

Of het nu gaat om jaarverslagen, mutual funds, beleggingsanalyses, vastgoed, EBi's, ratings of fiscale rapporten, alleen een triple-A vertaling is goed genoeg. Een vertaling die correct en helder is geformuleerd en de actuele taal spreekt van de financiële wereld. Dat soort financiële experts werkt voor PassworD!

meer lezen

Technische vertalingen

Warmteterugwinsystemen, combine harvester, gasturbines, laserprinters, poelieliften en lamineermachines. Het zijn enkele voorbeelden van onderwerpen die wij onder ogen hebben gehad. Ben jij op zoek naar een specialist in technische vertalingen? Wij hebben de ervaring en verdiepen ons iedere keer opnieuw in jouw werkveld.

meer lezen

Transport en logistiek

Scheepvaartberichten, warehousing, beladingssystemen. Verpakkingen en instructies voor chauffeurs. Of de ontwikkeling van een visie op smart cities waarin bijvoorbeeld de logistiek van en naar het stadscentrum een belangrijke rol speelt. Dat type teksten valt onder transport en logistiek.

meer lezen

tuinbouw- en plantensector

Pluimhortensia’s (of: Hydrangea paniculata), buxus, rododendrons, kasklimaatregelingen, stekpluggen, nutriëntenverbruik of in-vitrocultuur. De tuinbouw- en plantensector kent voor ons weinig geheimen.

meer lezen

Veeteelt en huisdieren

Huisdieren, vee, diervoeding, dierengezondheid, vlooienbanden, weideafrastering, bestrijdingsprogramma’s voor dierenziektes en monitoring van dierpopulaties. Zo maar een aantal onderwerpen die we in de loop der jaren hebben vertaald. Onze kennis van dit vakgebied hebben we te danken aan ons werk voor diverse bedrijven in deze sector. Een goede verzorging van dieren levert alleen maar winst op voor onze maatschappij. Er zijn dan ook veel bedrijven die zich bezig houden met dierenwelzijn. Zij leveren een grote variatie aan producten en diensten. PassworD mag een aantal van deze bedrijven rekenen tot haar vaste klanten. Voor sommigen zijn we preferred supplier. Is dierenwelzijn ook uw core business en hebt u daarvoor vertaalwerk nodig? Vraag informatie aan.

meer lezen

websites

Een website is het visitekaartje van je bedrijf. Ieder bedrijf is uniek en positioneert zich anders. De cultuur en de uitstraling van het bedrijf komen tot uiting in de teksten op je site. Extreem belangrijk dus dat die specifieke stijl en toon ook in de vertaling tot hun recht komen. Daarom doen wij eerst onderzoek naar jouw bedrijf, de manier van schrijven en wat je met de website wil uitstralen.

meer lezen

 

CLIPS

De nieuwsbrief van PASSWORD

  • antwoorden op veelgestelde vragen
  • interessante ontwikkelingen
  • handige tips
  • en nog veel meer!

Ja, ik wil graag CLIPS ontvangen!